Eziler Mustafa Kaçmaz Ortaokulu

Vizyon: Topluma yararlı, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, ahlaklı, yaratıcı ve pozitif düşünen ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, vatandaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.50 - 15.25
Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler: HOKEY
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK

WEB - https://ezilermkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - EZİLER MAH. ATATÜRK1 CAD. EZILER MUSTAFA KAÇMAZ ORTAOKULU BLOK NO 7/2 GÜNEY / DENİZLİ

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - GÜNEY İLÇESİNE BAĞLI KÜÇÜK BİR KASABA.GENELDE TARIM HAYVANCILIK VE TEKSTİL, PİLİÇ İŞÇİLİĞİ GEÇİM KAYNAĞI.NÜFUS, DENİZLİ´YE GÖÇ NEDENİYLE BİR HAYLİ AZALMIŞ DURUMDA (1.000-1.100) ARAZİ YAPISI ENGEBELİVE YÜKSEK İKLİM KARA İKLİMİ

Ulaşım KARAYOLU MİNİBÜS VE MİDİBÜSLER, ÖZEL ARAÇLAR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇEYE 15 , İLE 65 KM